De Rechtstaat

Hét christelijke rapduo van Nederland

God als rechter, Genade als oordeel

“De Rechtstaat” is een samenwerkingsverband van een aantal artiesten met het verlangen kwalitatieve muziek te produceren waarin positiviteit centraal staat.

“De Rechtstaat” staat voor de maatschappij waar wij in leven. En voor een God die uiteindelijk recht zal spreken over alle inwoners van deze maatschappij. God is een rechtvaardige rechter. Hij zal al het onrecht dat ons op deze aarde wordt aangedaan vergelden. Maar hij is ook een genadige rechter voor wie zich houden aan het belangrijkste gebod: “Heb de Heer, je God, lief met heel je hart, met heel je ziel, met heel je verstand en met al je kracht en hou net zoveel van de mensen om je heen als van jezelf”. Dat is wat wij als “De Rechtstaat” in de praktijk willen brengen. Doormiddel van wie wij zijn en doormiddel van de talenten die God ons gegeven heeft.

“De Rechtstaat” verzorgt onder anderen optredens, workshops en spreekbeurten. Om “De Rechtstaat” uit te nodigen voor een concert of andersoortig evenement kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Comments are closed.