De Rechtstaat

Hét christelijke rapduo van Nederland

LEGACY CONCERT – Michaël Gabriël

zaterdag 21 augustus 2021 – 19.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

Lieve lezers, mede door de huidige onzekerheid met betrekking tot de coronamaatregelen hebben we besloten om het Legacy Concert van 21 augustus aanstaande voor Michaël Gabriël te verplaatsen naar een nader te bepalen nieuwe datum. We brengen jullie op de hoogte zodra er een nieuwe datum is gekozen.


Info en tickets:
eventsforchrist.nl/event/legacy-concert-michael-gabriel

R.I.P. Michaël

Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou moeten schrijven, maar het is helaas wel de pijnlijke realiteit. Met veel pijn in mijn hart moet ik zeggen dat mijn vriend en mijn Rechtstaat broer Michaël Stoop is overleden. Het leven was voor hem helaas te zwaar geworden. We voelen ons verslagen en kunnen dit niet bevatten.

Ik ben enorm trots op en blij met de tijden die we samen hebben mogen delen. Alle belangrijke momenten in het leven hebben we samen meegemaakt. Momenten dat we konden lachen, momenten dat we konden huilen. Van grote podia met toffe lichten en duizenden man naar de kleinste optredens op een pallet met een handjevol kinderen. Het zijn momenten die ik diep in mijn hart koester.

Als je bij een optreden van ons bent geweest weet je dat het altijd vol energie zat. Positieve woorden, beats, melodieën en vooral feest. Het doet mij daarom extra pijn om te weten dat juist Michaël dit feest van binnen de laatste tijd niet kon voelen. Ik ben zo trots op wat hij heeft bereikt, zijn harde werken en passie. Ik weet dat onze muziek veel impact heeft gemaakt in Nederland en ik wil daarom iedereen bedanken die ons door de jaren heen gesupport heeft.

Michaël ik wil jou bedanken. Voor je vriendschap, liefde, warmte en onvergetelijke tijden. Ik hou van je. Je hebt een speciale plek in mijn hart! Weet dat je kinderen ook nu nog dansen op je muziek! Laten we je leven vieren en dansen op wat je hebt achtergelaten. Rest in peace Mich!

Chesron (ook namens Roberto Rosso en alle andere betrokkenen)

Als je zelf ook met zelfmoordgedachten worstelt, blijf er alsjeblieft niet alleen mee rondlopen, maar zoek iemand om mee te praten. Je kan contact opnemen met de zelfmoord preventielijn via 0800-0113.

Nominatie Zilveren Duif Awards

ZDA klein websiteEen leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen: Wij zijn genomineerd voor de Zilveren Duif Awards!! We zijn genomineerd in de volgende categorieën:

– Beste nieuwkomer
– Beste urban/gospel album
– Beste componist/liedschrijver
– Beste samenwerking

De winnaars worden gekozen door een bekwame vakjury. Via de onderstaande link kan je nog op ons stemmen voor de categorie ‘artiest van het jaar’. Sowieso ff doen!
https://zilverenduif.nl/stemmen

De Rechtstaat & D-vide – Kerstboodschap (Prod. by D-vide)

In de maand december bezoeken Michaël Gabriël (De Rechtstaat) & Auke te Loo (Aux) een aantal middelbare scholen met hun eigen kerstvoorstelling. In het kader van die voorstelling is ook het nummer ‘Kerstboodschap’ ontstaan. Voor het maken van het nummer sloeg Michaël Gabriël de handen ineen met rapper & producer D-vide (onder anderen bekend van de jaarlijkse nieuwsjaarshit & de single ‘Superheld met Klassen’). ‘Kerstboodschap’ is vanaf nu exclusief te beluisteren via het YouTubekanaal van Goede Grond en zal vanaf kerst 2019 ook te beluisteren zijn via alle bekende streamingplatforms.